.comment-link {margin-left:.6em;}

Tunefluas Venner

Friends of the Tune Fly International.

Friday, June 24, 2005

Tuneflua flyr igjen!

Skrevet 17/6-93 på toget til Berlin, i avisa 1/7-93.

Med bakgrunn i FNs vedtatte konvensjon om artsmangfold vil vi herved i sterke ordelag fordømme de forsøk som er gjort for å utrydde vår lille harmløse venn tuneflua. Tørrleggingen av Ågårdselva bærer bare bud om de ansvarliges tørrlagte hjerner. Det er med stor glede vi konstaterer at flua likevel ikke lar seg knekke.

I tillegg til sin egenverdi utgjør faktisk tuneflua et enormt markedsføringspotensiale. Den er utvilsomt det mest berømte symbolet for vårt distrikt, selv utenfor landets grenser.

Et Tuneflue Land ved Vestvannet med et skikkelig larveklekkingsanlegg ville kunne bli et betydelig løft for turistnæringen, på linje med f.eks. Nordkapp. En gedigen varmluftsballong av form som en tuneflue ville være synlig fra E6 og lokke horder av turister til denne perlen. Fluas mytiske kraft og potensfremmende summing ville kunne bli tusener til glede og gavn.

Vi i Tunefluas Venner er ikke smålige, så vi nøler ikke med å gi bort denne idéen gratis til byens næringsliv. Her er det bare å ta opp hansken!

Tunefluas Venner



Ettersom innlegget etter manus å dømme er forfattet i Berlin, anser red. det tilrådelig at innsenderen kommer hjem og utdyper vennskapet før han går videre med idéen!

Red.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home